Sponsorhindernis 4

Levertijd: 4 tot 6 weken

Mooie hindernis met 2 vleugels. De vleugels zijn uitgevoerd in aluminium, poedergecoat, met daarin een plaat voor de reclame. De maten van de vleugels zijn 60x170 cm. Deze hindernis wordt geleverd met plank en 3 balken, zoals afgebeeld. De balken worden voorzien van luxe schildering, en zijn voorzien van einddoppen. De hindernissen worden uitgevoerd met een ijzeren sleutelgatprofiel en 8 lepels zijn bijgeleverd. Wanneer u de reclameboodschap wilt veranderen of het bord wilt verwisselen dan is hiervoor de plaat makkelijk uit de hindernis te nemen. 

Wanneer u heeft gekozen voor een hindernis inclusief belettering? Er wordt zo spoedig mogelijk met u contact opgenomen over de precieze invulling hiervan.

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Alle hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen