Reclamehindernis 6

Levertijd: 4 tot 6 weken

Mooie reclamehindernis met onderzetbord. Optioneel te voorzien van reclame maar ook zonder reclame in alle mogelijke kleuren te leveren. Uitgevoerd met bijbehorend onderzethek en 3 palen (los bij te bestellen). De hindernisvleugels zijn 100cm breed en 170 cm hoog. De balken zijn standaard uitgevoerd met 3 meters lange palen (optioneel 3,5 meter). Het frame van de vleugels wordt uitgevoerd in aluminium. Het plaatwerk in slagvast en duurzaam watervast multiplex. 

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit. Alle balken van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

| Joost 16-01-2019 22:34

Prima hindernis heb er veel succes mee.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen