Staander - aluminium wit

€127,50 €112,50
Levertijd: 4 tot 6 weken
  • Koop 10 voor €106,88 per stuk en bespaar 5%

Aluminium staander:

Aluminium staander in de kleur wit. Licht van gewicht en toch stabiel. Roestvrij, gaan een leven lang mee. Door het lage gewicht (circa 4 kg) erg gebruiksvriendelijk. Ook fijn te gebruiken door kinderen. Extra dik materiaal in de voet waardoor stabiel en sterk. De voeten en bovenkant van de staander zijn afgewerkt met kunststof doppen. Het gebruikte aluminium kokerprofiel heeft een vierkante vorm echter zijn de hoeken licht afgerond waardoor de coating zich erg goed houdt en het fijn in de hand ligt, geen scherpe hoeken!

Geen lepels bijgeleverd (zijn los bij te bestellen) Alleen lepels geschikt voor sleutelgat profiel passen op deze staanders, meerder dieptes mogelijk. Deze zijn te bestellen onder de categorie "Toebehoren"

Afmeting

170 cm hoog

Sleutelgatprofiel (keuze: kunststof of ijzer)

Inclusief sleutelgat profiel van kunststof of ijzer, u dient bovenin het scherm een optie te kiezen. 
Exclusief lepels, deze zijn bij te bestellen, zie categorie toebehoren. 

Poedercoating

De aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid, duurzaamheid en kras resistentie. 

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

0 sterren op basis van 0 beoordelingen