Hindernis - Amazing

Levertijd: 4 tot 6 weken

Sponsorhindernis - 3 meter palen - compleet

Complete hindernis waarvan de vleugels zijn uitgevoerd in gepoedercoat aluminium met stevige sierlijke multiplex plaat. Stevig en duurzaam van kwaliteit met een vrolijke uitstraling. De vleugels zijn makkelijk te verplaatsen, licht van gewicht en toch stabiel. Er wordt een bijpassend onderzetdeel en 4 luxe kruishouten balken bijgeleverd inclusief einddoppen. De balken zijn 3 meter lang. De vleugels zijn 170 cm hoog en 80cm breed. Compleet geleverd inclusief lepels. 

Balken uit de "Luxury Line"

HindernissenCentrale.nl levert balken van de hoogste kwaliteit. Kruishouten balken zijn recht en er zit nagenoeg geen scheurvorming in. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit. Alle hindernissen van HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen A-kwaliteit grond- en lakverf. De palen van HindernissenCentrale.nl worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

Afmetingen vleugels

170 cm hoog en 80 cm breed

Sleutelgatprofiel (keuze: kunststof of ijzer)

Inclusief sleutelgatprofiel van kunststof of ijzer, u dient bovenin het scherm een optie te kiezen. 

Poedercoating

De aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid, duurzaamheid en kras resistentie. 

 

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen