Sponsorhindernis 10

Levertijd: 4 tot 6 weken

Sponsorhindernis - 3 meter palen - compleet

Complete hindernis waarvan de vleugels zijn uitgevoerd in gepoedercoat aluminium met dikke kunststoffen plaat. Stevig en duurzaam van kwaliteit met een zeer mooie uitstraling. De vleugels zijn makkelijk te verplaatsen, licht van gewicht en toch stabiel. Er wordt een plank en 4 luxe kruishouten balken bijgeleverd inclusief einddoppen. De balken zijn 3 meter lang. De vleugels zijn 170 cm hoog en 80 cm breed. Compleet geleverd inclusief lepels. 

Reclameopdruk

De vleugels en plank kunnen zowel blanco (zonder reclame) worden geleverd als met reclame. U dient zelf uw keuze te selecteren. Wanneer u kiest voor vleugels met reclame nemen wij na uw bestelling te hebben ontvangen binnen 24 uur contact op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een ontwerp welke na uw goedkeuring zal worden geproduceerd en geleverd. Vrijwel alles is mogelijk. De platen worden geprint daardoor is het ook mogelijk om in hoge resolutie foto's op uw plaat te laten 
printen. Het door HindernissenCentrale.nl gebruikte kunststof is sterk en beschikt over een hoge scheur en breuk resistentie en splintert niet. Goedgekeurd voor gebruik in alle nationale en internationale FEI en KNHS wedstrijden.  

Balken uit de "Luxury Line"

HindernissenCentrale.nl levert balken van de hoogste kwaliteit. Kruishouten balken zijn recht en er zit nagenoeg geen scheurvorming in. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit. Alle hindernissen van HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van HindernissenCentrale.nl worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

Afmetingen vleugels

170 cm hoog en 80 cm breed

Sleutelgatprofiel (keuze: kunstof of ijzer)

Inclusief sleutelgatprofiel van kunststof of ijzer, u dient bovenin het scherm een optie te kiezen. 

Poedercoating

De aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid, duurzaamheid en kras resistentie. 

 

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen