Sponsorhindernis 7

Levertijd: 4 tot 6 weken

Mooie hindernis met 2 vleugels in veel kleuren leverbaar, vleugels zijn uitgevoerd in aluminium. Zeer duurzaam en functioneel van gewicht. Zijn uitgevoerd met doppen op de voeten. Worden 4 luxe kruishouten balken bijgeleverd inclusief einddoppen. De aluminium profielen zijn voorzien van duurzame slagvaste poedercoating. De balken zijn 3 meter lang. De vleugels zijn 170 cm hoog en 80 cm breed. Compleet geleverd inclusief lepels. 

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Alle hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen