Balk uit de 'Proserie'. Lengte 3 meter, kruishout

Levertijd: 1 tot 20 werkdagen

Hindernisbalken - Kruishout - blauw – met einddop

Hindernisbalk uit de 'Pro serie' geschilderd in blauw. De balken zijn per stuk te bestellen. Lengte 3 meter. Balken van HindernissenCentrale.nl worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

Laklaag

Onze hindernisbalken zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag.  Deze bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf.

Pro Serie - kruishout 

De Pro serie kenmerkt zich door het meest duurzame en rechte houten paal die er in de markt verkrijgbaar is. Deze balken zijn geschikt voor topsport wedstrijden op nationaal en internationaal niveau en worden door KNHS en FEI voorgeschreven.

HindernissenCentrale.nl levert in de Luxury & Pro serie balken van de hoogste kwaliteit. Kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee (kern)houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Andere kleur, andere vlakverdeling?

**Wilt u palen bestellen in andere kleuren of motieven (vlakverdeling) dan in onze webwinkel voorkomen, dan is dit mogelijk. Graag hiervoor contact opnemen bij voorkeur per mail [email protected] of telefoon of whatsapp, zie contact informatie**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

Lengte paal: 300 cm
Kleur paal: Blauw
0 sterren op basis van 0 beoordelingen