Flex pole - Flexibele balken - Soft Poles

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 5-7 werkdagen

NU €37,95! Goedkoopste prijs van Nederland/België!

Flex poles zijn zachte balken welke voorkomen dat het paard struikelt wanneer het er op stapt of landt. Blessures en ongelukken worden voorkomen. Bovendien zijn flex poles veel makkelijker te verplaatsen dan gewone hindernisbalken en kunnen het hele jaar buiten blijven liggen. Voor oneindig veel oefeningen te gebruiken; aanleuning of grondlijn bij de hindernis, cavalettis, begrenzing bij grondwerk, afbakening van de volte bij longeren. (TIP!)meerdere (blauwe) flexpoles naast elkaar maken een gekleurd (blauw) vlak voor het imiteren van een springsloot.


Veilig
Struikelen van het paard over de balken wordt voorkomen waardoor er geen blessures of ongelukken ontstaan voor paard en ruiter. Ook bij een val van de ruiter op de balk worden onnodige kwetsuren voorkomen.

Gebruiksgemak
Makkelijker te verleggen dan gewone hindernisbalken doordat ze veel lichter zijn. Makkelijk met één hand te verleggen of meerdere tegelijk te verslepen. Ook bij longeerwerk erg handig wanneer u maar één hand vrij hebt.

Duurzaam
Zelfs wanneer de flex balken het hele jaar door buiten liggen gaan ze niet af. De verbindingen zijn gestikt in plaats van geplakt waardoor sterker en in tegenstelling tot verlijmde verbindingen laten deze nooit los. Uit schuimrubber gesneden flexibele palen omhuld met het sterkste weerstbestendige pvc folie in zijn soort. De balken nemen geen water op.

Afmetingen
De lengte van de flex poles is 2,90 meter. Hierdoor zijn ze ook makkelijk tussen de staanders in te leggen en als grondbalk bij hindernissen te gebruiken.

Vierkant - rechthoekig model
Door het vierkante/rechthoekige model van de balk zijn ze minder gevoelig voor verwaaien bij harde wind.

Kleuren
In de kleuren blauw rood en geel. De kleur dient u bij opties aan te geven.

Flex poles worden per stuk verkocht.

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

NU voor €37,95. Goedkoopste prijs van Nederland/België

 

**Wilt u het materiaal net iets anders of compleet anders en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

 

*** Veel van onze klanten denken het ook te kunnen gebruiken als evenwichtsbalk voor turnen, daar zijn ze echter ongeschikt voor***

| Jasmijn 21-01-2019 18:01

Heel blij mee! Erg fijn in het gebruik.

| Eef 20-11-2018 21:45

Super fijne flex poles. Sterk en makkelijk te verplaatsen. Netjes verpakt thuis gestuurd gekregen :)

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen