Aluminium hindernisvleugel

Levertijd: 2-3 weken

Aluminium vleugels - gepoedercoat - sleutelgatprofiel

Aluminium hindernisvleugels in de kleuren geel, oranje, rood, paars, blauw, groen, zwart of wit. Het aluminium frame van de hindernisvleugels zijn standaard wit gepoedercoat en voorzien van twee verticale spijlen (watervast hout) in kleur naar keuze. Brede aluminium kokers met afgeronde hoeken en voorzien van kunststof doppen. 

Dit type vleugels wordt veel gebruikt voor trainingsparcoursen maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken in wedstrijdparcoursen. Groot voordeel is het geringe gewicht van de vleugels, waardoor ze makkelijk zijn te verzetten. 

Afmeting van de vleugels zijn 155cm hoog en 50cm breed. Voor sleutelgatprofielen is er de keuze uit kunststof of ijzer (verzonken=roest vrij). 

Poedercoating

Alle aluminium hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid en duurzaamheid. 

Exclusief lepels (bij te bestellen, zie categorie toebehoren).

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en of kleur en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen