Hindernis - Pro 8

Levertijd: 4 tot 6 weken

Complete hindernis met onderhanghek in de Nederlandse driekleur; rood wit blauw. Twee vleugels in hout of aluminium (zelf aan te geven). Afmetingen vleugels: 170cm hoog en 60cm breed. De kernhouten balken uit de budget line zijn 3 meter lang. De hindernis wordt optioneel geleverd met kunststof of verzinkt sleutelgatprofiel. De gehele hindernis bestaat dus uit 2 vleugels (hout of aluminium), 3 balken met einddop, 1 onderhanghek en 8 kunststof lepels.

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

Kernhouten balken zijn gezaagd uit de kern van de boom. Kruishouten balken uit de omliggende delen van de stam. Kernhouten balken zijn over het algemeen sterker en duurzamer maar daarentegen wel gevoeliger voor scheuren en soms (licht) krom trekken. Kruishouten balken vertonen vrijwel geen scheuren doordat er minder spanning in het hout voorkomt. Krom trekken komt vrijwel niet voor bij kruishout. Kernhouten balken zijn daarentegen prijsgunstiger dan kruishouten balken. 

Alle hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen en het een fraai uiterlijk geeft. 

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen