Pro X - aluminium hindernisvleugel

€219,00 €189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 5 werkdagen

Aluminium vleugels - gepoedercoat - extra dik alumium

Zeer fijne handzame en gebruiksvriendelijke vleugels. Makkelijk te verzetten. Rond gelaste voeten en bovenkant in combinatie met mooie ronde randen maken deze vleugel de veilige keuze voor uw parcours. Extra dik aluminium en brede kokers geven de vleugels stevigheid en stabiliteit en een extra sterk sleutelgatprofiel. Om jarenlang plezier van te hebben, volledig onderhoudsvrij en een mooie verfraaiing in de piste. 

Pro X Aluminium hindernisvleugels zijn leverbaar in verschillende kleuren; wit, rood, blauw, geel, groen en zwart. Afmeting van de vleugels 160cm hoog en 60cm breed. Dit type vleugels wordt veel gebruikt als trainingshindernissen maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken in wedstrijdparcoursen.

Poedercoating

Alle aluminium hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid en duurzaamheid.

 

 

**TIP** Deze vleugels zijn ook mooi om te voorzien van reclameplaten van bijvoorbeeld logo van uw stal of bedrijf. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te ontvangen.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen