Balk uit de 'Luxury serie'. Lengte 3 meter, kruishout, zwart & wit.

Levertijd: 1 tot 10 werkdagen

Hindernisbalken - Kruishout - Zwart & wit - luxe vlakverdeling - met einddop

Hindernisbalken uit de 'Luxury serie' geschilderd in zwart & wit, 5-delige vlakverdeling. De balken zijn per stuk te bestellen. De balken van de HindernissenCentrale.nl worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

Laklaag

Onze hindernisbalken zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag.  Deze bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf.

Luxury Serie - kruishout - luxe vlakverdeling

De Luxury serie kenmerkt zich door het meest duurzame en rechte hout en een luxe vlakverdeling. Deze balken zijn geschikt voor topsport wedstrijden op nationaal en internationaal niveau en worden door KNHS en FEI voorgeschreven.

HindernissenCentrale.nl levert in de Luxury & Pro serie balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee (kern)houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Andere kleur, andere vlakverdeling?

**Wilt u palen bestellen in andere kleuren of motieven (vlakverdeling) dan wij u hier tonen? Dat kan! Vrijwel alles is mogelijk. Graag hiervoor contact opnemen bij voorkeur per mail [email protected] of telefoon of whatsapp, zie contact informatie**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen