Balk uit de 'Budget serie'. Lengte 3 meter, kernhout

Levertijd: 1 tot 20 werkdagen

Hindernisbalken - Kernhout - paars & wit – 5 delige vlakverdeling - met einddop

Hindernisbalk uit de 'budget serie' geschilderd in paars & wit,  5 delige vlakverdeling. De balken zijn per stuk te bestellen. Lengte 3 meter. De uiteinden van de balken zijn standaard geverfd en kunnen ook worden voorzien van einddoppen (bepaal uw keuze in het keuzemenu, meerprijs €2 per balk). Deze beschermen de uiteinden tegen beschadigingen.

Laklaag

Onze hindernisbalken zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag.  Deze bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf.

Budget Serie - kernhout – 5 delige vlakverdeling

De hindernisbalken uit de Budget serie kenmerken zich door de gunstige prijs. Deze balken zijn uitermate geschikt voor thuisgebruik, voor een wedstrijd of tijdens een oefenparcours.

HindernissenCentrale.nl levert in de Budget en Basic serie balken met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Andere kleur, andere vlakverdeling?

**Wilt u palen bestellen in andere kleuren of motieven (vlakverdeling) dan in onze webwinkel voorkomen, dan is dit mogelijk. Graag hiervoor contact opnemen bij voorkeur per mail [email protected] of telefoon of whatsapp, zie contact informatie**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

Lengte paal: 300 cm
Kleur paal: Paars-wit
0 sterren op basis van 0 beoordelingen