Hindernis - Pro 2

Levertijd: 4 tot 6 weken

Complete hindernis. Afmetingen vleugels: 170cm hoog en 60cm breed. De balken zijn 3 meter lang. Hindernis wordt optioneel geleverd met kunststof of verzinkt sleutelgatprofiel. De gehele hindernisset bestaat uit 2 vleugels, 3 balken met einddop, 1 plank en 8 kunststof lepels.

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Alle hindernissen van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen