Hindernis - Horizon

Hindernis Horizon - 3 meter palen "luxury line" - sleutelgatprofiel -lepels

Hindernis Horizon 2 onderzetdelen 2 vleugels in de kleuren rood oranje geel. De vleugels zijn 80 cm breed en 170 cm hoog. Geleverd met 4 balken en 2 onderzetdelen en lepels. De balken zijn 3 meter lang. Hindernis wordt optioneel geleverd met kunststof of verzonken sleutelgatprofiel. De gehele hindernisset bestaat uit 2 vleugels, 4 balken met einddop, 2 onderzethekken en 8 kunststof lepels.

Meer balken en lepels?

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

Balken "Luxury Line"

De HindernissenCentrale.nl levert balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken. Glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Laklaag

De aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid, duurzaamheid en kras resistentie. De balken van de Hindernissen Centrale zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen A-kwaliteit grond- en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen