Aluminium reclamevleugels - Model Curve

€365,00
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: 4 tot 6 weken

Reclamevleugel - Aluminium profiel - Kunststof plaat

Reclamevleugel uitgevoerd in gepoedercoat aluminium met dikke kunststoffen plaat. Stevig en duurzaam van kwaliteit met een zeer mooie uitstraling. De vleugels zijn makkelijk te verplaatsen, licht van gewicht en toch stabiel. De aluminium hindernissen van HindernissenCenntrale.nl zijn voorzien van een sterke poedercoating, waardoor ze niet gevoelig zijn voor krassen.

Reclameopdruk

De vleugels kunnen zowel blanco (zonder reclame) worden geleverd als met reclame. U dient zelf uw keuze te selecteren. Wanneer u kiest voor vleugels met reclame nemen wij na uw bestelling te hebben ontvangen op werkdagen binnen 24 uur contact op om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een ontwerp welke na uw goedkeuring zal worden geproduceerd en geleverd. Vrijwel alles is mogelijk. De opdruk wordt geprint daardoor is het ook mogelijk naast uw logo om in hoge resolutie foto's op uw plaat te laten printen.

Het door HindernissenCentrale.nl gebruikte kunststof is sterk en beschikt over een hoge scheur en breuk resistentie en splintert niet. Goedgekeurd voor gebruik in alle nationale en internationale FEI en KNHS wedstrijden. 

Afmetingen vleugels

170 cm hoog en 80 cm breed

Sleutelgatprofiel (keuze: kunstof of ijzer)

Inclusief sleutelgatprofiel van kunststof of ijzer, u dient bovenin het scherm een optie te kiezen. 

Exclusief lepels, deze zijn bij te bestellen, zie categorie toebehoren. 

Poedercoating

De aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating welke gekenmerkt wordt door een hoge slagvastheid, duurzaamheid en kras resistentie. 

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen