Sponsorhindernis 3

Mooie hindernis met 2 vleugels in veel kleuren leverbaar, vleugelframe (staanders en voet) zijn uitgevoerd in aluminium in combinatie met watervastehouten sierdelen (bogen). Zeer duurzaam en functioneel van gewicht. Zijn uitgevoerd met doppen op de voeten. Worden 4 luxe kruishouten balken bijgeleverd inclusief einddoppen. De aluminium profielen zijn voorzien van duurzame slagvaste poedercoating. De balken zijn 3 meter lang. De vleugels zijn 200 cm hoog en 100 cm breed. 

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Bij deze hindernis worden luxe palen bijgeleverd. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en daarna behandeld met meerde lagen grondverf en lak.  Zeer duurzaam van kwaliteit. De balken van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers maken graag een ontwerptekening voor u.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen