Balk uit de 'Luxury serie'. Lengte 3 meter, kruishout.

Levertijd: NL: 1 tot 10 werkdagen / België: 1 tot 20 werkdagen

Hindernisbalken - Kruishout - wit, mintgroen & blauw - luxe vlakverdeling - met einddop

Hindernisbalken uit de 'pro serie' geschilderd in wit, mintgroen & blauw, zoals afgebeeld. De balken zijn per stuk te bestellen. Hoge kwaliteit palen. Kruishouten balken (veel minder gevoelig voor krom trekken en scheurvorming) glad geschuurd zeer duurzame kwaliteit. Voorzien van einddoppen ter voorkoming van beschadiging. Balken zijn voorzien van meerdere lagen grondverf en lakverf

Verflaag

Onze hindernisbalken zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag.  Deze bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf.

Luxury Serie - kruishout - luxe vlakverdeling

De Luxury serie kenmerkt zich door het meest duurzame en rechte hout en een luxe vlakverdeling. Deze balken zijn geschikt voor topsport wedstrijden op nationaal en internationaal niveau en worden door KNHS en FEI voorgeschreven.

HindernissenCentrale.nl levert in de Luxury & Pro serie balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan doorsnee (kern)houten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en duurzaam van kwaliteit.

Andere kleur, andere vlakverdeling?

**Wilt u palen bestellen in andere kleuren of motieven (vlakverdeling) dan in onze webwinkel voorkomen, dan is dit mogelijk. Graag hiervoor contact opnemen bij voorkeur per mail [email protected] of telefoon of whatsapp, zie contact informatie**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen