Hindernis Sunflower

Levertijd: 2-3 weken

Fleurige reclame hindernis met zonnebloemen, standaard in 4 kleuren leverbaar, maar naar wens in elke kleur leverbaar. Het frame is van aluminium, de bloemen van speciaal kunststof en de balken van kruishout.  Afmetingen vleugels: 170cm hoog en 60cm breed. De balken zijn 3 meter lang. De hindernis wordt naar keuze geleverd met kunststof of ijzeren (verzinkt) sleutelgatprofiel. De gehele hindernisset bestaat uit 2 vleugels, 4 balken met einddop, 1 hanghek en 10 kunststof lepels. 

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

De Hindernissen Centrale levert balken van de hoogste kwaliteit. Gevingerlaste kruishouten balken welke veel minder gevoelig zijn voor krom trekken en scheurvorming dan kernhouten balken. Daarnaast zijn ze glad geschuurd en geschilderd in een zorgvuldig opgebouwde laklaag van grond- en lakverf. Duurzaam van kwaliteit. 

 

**wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen