Hindernis Sunflower XL

Levertijd: 2-3 weken

Zonnebloem hindernis - Geel / Groen (alle kleuren mogelijk) - 3 meter balken

Een fleurige complete hindernis met als thema zonnebloemen uitgevoerd in aluminium met speciaal kunststoffen sierelementen. Afmetingen vleugels: 170cm hoog en 60cm breed. De balken zijn 3 meter lang. Hindernis wordt optioneel geleverd met kunststoffen of verzonken sleutelgatprofiel. De gehele hindernisset bestaat uit 2 vleugels, 4 balken met einddop, 1 onderhanghek en 10 kunststof lepels.

Meer balken en lepels?

Meer balken en lepels bijbestellen? Zie categorie balken en toebehoren. Wilt u een oxer uitvoering, dan kunt u dit bijbestellen door staanders of vleugels aan uw winkelmand toe te voegen, zie hiervoor de gelijknamige categorieën.

Balken

HindernissenCentrale.nl levert bij deze hindernis balken van de hoogste kwaliteit uit de `Luxury line`. Deze zijn recht en niet gevoelig voor krom trekken.  Deze balken worden geleverd met einddoppen. De hindernissen van HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde laklaag welke bestaat uit een combinatie van meerdere lagen grondverf en lakverf. De palen van de Hindernissen Centrale worden standaard afgewerkt met einddoppen welke de uiteinden beschermen tegen beschadigen.

Wilt u een ander ontwerp?

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen