Voordeelset van 10 hindernisvleugels - aluminium

€1.895,00 €1.795,00
* Stukprijs: €179,50 /
Levertijd: 1 tot 2 weken

Voordeelset aluminium vleugels - gepoedercoat - sleutelgatpfrofiel

Set van 10 aluminium hindernisvleugels in de kleuren geel, groen, blauw, wit en rood. Netjes afgewerkt. Keuze bij sleutelgatprofiel uit kunststof of ijzer(verzonken/gegalvaniseerd dus roest niet). Afmeting van de vleugels 170cm hoog en 60cm breed. De voeten zijn voorzien van kunststof doppen. Dit type vleugels wordt veel gebruikt als trainingshindernissen maar is ook zeer geschikt om te gebruiken in wedstrijdparcoursen.

Poedercoating

Alle aluminium hindernissen van de HindernissenCentrale.nl zijn voorzien van een zorgvuldig opgebouwde poedercoating. Deze poedercoating is hard en sterk en is krasvast.

Sleutelgatprofiel: Ijzer of kunstof?

Bij het sleutelgatprofiel heeft u de keuze uit ijzer of kunstof. Het kunstof is van sterke kwaliteit net zoals het ijzer.

Echter is de combinatie van een ijzeren profiel met een kunstoffen lepel iets vriendelijker in gebruik. Het verplaatsen van de lepel in het profiel gaat iets sneller en het voorkomt het zogenaamd "vast zitten" van de lepels in het profiel.

Exclusief lepels (bij te bestellen, zie categorie toebehoren).

**Wilt u de hindernis net iets anders of helemaal een compleet andere hindernis en of kleur en komt deze niet in onze webshop voor? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.**

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen